FAQ

Veel gestelde vragen door Interim Professionals

Jazeker en na een succesvolle bemiddeling hoef je niets af te dragen aan Grip op Interim. Wij vragen een standaard lage bureaumarge (€ 5,- ipv de gebruikelijke 20/25% van het eindtarief) aan de opdrachtgever en/of een eenmalige succesfee aan het bemiddelingsbureau.

Vermoedelijk heb je een ongeldig e-mailadres (of een typefout) opgegeven. Ook komt het voor dat gebruikers bij het veld Gebruikersnaam hun e-mailadres invullen in plaats van een naam.

Je ontvangt Grippies (bonuspunten) als je dat wél doet en je profiteert ook van andere voordelen zoals een kortere betalingstermijn van jouw facturen en korting op verschillende diensten/trainingen. Grip op Interim heeft het recht om jouw profiel te verwijderen als wij misbruik constateren.

Je verdient Grippies (punten) door onder andere een compleet profiel aan te maken, verschillende online testen te maken, referenties te laten inwinnen, reviews te ontvangen en opdrachten via ons platform te laten lopen. Wij noemen ze Grippies en als je er meer hebt dan jouw concullega sta je hoger in de resultaten! Als je een profiel hebt aangemaakt vind je je huidige saldo op jouw dashboard. Wil je weten waarvoor je Grippies kunt ontvangen? Bekijk deze dan hier

Nee dat is niet mogelijk. Bij het aanmaken van jouw profiel vragen wij welke van de 50 competenties echt bij jou passen. Met de online test valideren wij of dat ook  daadwerkelijk zo is. Wij passen deze dan voor jou aan. Jouw positie in het matchresultaat is namelijk afhankelijk in hoeverre jouw competenties overeenkomen met het gevraagde profiel in de interimopdracht.

Nadat jij als Interim Professional hebt gereageerd op een opdracht wordt deze door de opdrachtgever beoordeeld. Zodra zij ook voor jou kiezen is er sprake van een match! De opdrachtgever zal contact met je opnemen en als jullie tot een overeenkomst komen kun je dat aan ons bevestigen met een startdatum en looptijd. Wij lichten jou dan in over het urenregistratiesysteem en het facturatieproces. Vanaf dan ontvang je ook extra Grippies waardoor je je kunt onderscheiden van jouw concullega’s!

Zeker! Zie je bijvoorbeeld een mooie opdracht dan kun je de link ook delen op social media! Maar stuur ons dan even een mailtje op info@gripopinterim.nl met de naam en bedrijfsnaam. Dan kunnen wij dat weer mooi bijhouden. 

Omdat wij handmatig moeten controleren of gegevens kloppen duurt het in de meeste gevallen 1 werkdag. Soms duurt het valideren langer omdat je bijvoorbeeld eerst een competentietest moet invullen of gegevens voor een referentie moet aanleveren.

Je ontvangt na een succesvolle match en toekenning van een opdracht een uitgebreide instructie hoe ons urenregistratiesysteem werkt en krijg je uitleg over het facturatieproces en betalingstermijn (behorende bij de hoeveelheid Grippies die je tot nu toe hebt verdiend).

Na accordering van de opdrachtgever op jouw gewerkte uren stuur je ons jouw factuur. Binnen een afgesproken aantal dagen ontvang je van Grip op Interim de betaling op jouw rekening. Hoe meer Grippies je hebt verdiend des te eerder krijg je betaald!

Na accordering van de opdrachtgever op jouw gewerkte uren stuur je ons jouw factuur. Uiteraard sturen we je een uitlegdocument hoe en waarheen je dit kunt sturen. Binnen de afgesproken betalingstermijn ontvang je van Grip op Interim de betaling op jouw rekening.

Je vindt hier een overzicht en de toelichting van alle 50 competenties.

Stuur ons dan een bericht vanuit het mailadres waarmee je bent aangemeld via het contactformulier! Binnen 1 werkdag wordt jouw profiel dan verwijderd.

Stel deze dan gerust via ons contactformulier!

Veel gestelde vragen door Opdrachtgevers

Niets! Alleen na een succesvolle match én overeenkomst met de interim professional reken wij een vaste bureaumarge van € 5,- per gewerkt uur (bemiddelingsbureaus kunnen er voor kiezen om dit direct af te kopen door middel van een eenmalige succesfee van € 500,- per opdracht mits zij een abonnement hebben a € 500,- per maand).

Jazeker. Je kunt daarbij kiezen om € 5,- bureaumarge per uur af te dragen of eenmalig een succesfee van € 500,- te betalen per ingevulde opdracht. Dit is alleen mogelijk in combinatie met een maandabonnement.

Je mag jouw eigen opdrachtgever zelf factureren. Door gebruik te maken van ons urenregistratiesysteem sturen wij periodiek een factuur ter hoogte van € 5,- per gewerkt uur. Of wij krijgen inzage in het urenregistratiesysteem van jouw organisatie en stellen zo de facturatie in. Zakendoen via Grip op Interim is immers een kwestie van vertrouwen hebben in elkaar. Wil je het liever aan ons uitbesteden? Dan sturen wij de eindfactuur naar de klant inclusief onze bureaumarge van € 5,- per uur en mail je ons periodiek de inkoopfactuur. Even overleggen om dit af te stemmen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Er is geen limiet van het aantal opdrachten. Wij vragen wel alleen actuele opdrachten te plaatsen. Grip op Interim behoudt het recht om misleidende opdrachten te verwijderen en toegang tot het platform te ontzeggen.

Het ligt voor de hand dat het een interim opdracht moet zijn maar alle vakgebieden en regio’s in Nederland zijn mogelijk. Voor uitvoerende werkzaamheden in de bouw/techniek zijn er andere platformen. Het is tevens mogelijk om als bemiddelingsbureau namens een eigen opdrachtgever een opdracht te plaatsen op Grip op Interim. Je kunt dat doen vanuit de naam van jouw bureau en je hoeft niet per opdrachtgever een apart profiel te maken.

Interim professionals ontvangen Grippies (bonuspunten) als zij bijvoorbeeld hun profiel compleet maken, verschillende vaardigheidstesten maken, referenties laten inwinnen, reviews ontvangen en opdrachten via ons platform laten lopen. Maar ook als opdrachtgever ontvang je Grippies waardoor jouw opdrachten eerder worden getoond dan die van de concurrentie! Bovendien toont jouw bedrijfsprofiel straks de openstaande én ingevulde interim opdrachten. Dit verhoogt de betrouwbaarheid en aantrekkingskracht van de beste interim professionals.

Wij geloven meer in het toegang hebben tot de juiste match dan het bezitten van een database. Omdat wij iedere interim professional valideren en testen zal de kwaliteit van de match toenemen waardoor je sneller en een beter resultaat behaalt. Wij adviseren je om wel de opdracht via Grip op Interim te laten lopen zodat jullie beide extra Grippies ontvangen! Hiermee verhoog je de aantrekkingskracht van jouw organisatie én die van de interim professional.

Jazeker! Jullie beide ontvangen dan extra Grippies! Hiermee verhoog je de aantrekkingskracht van jouw organisatie én die van de interim professional. Intussen valideren wij dan de gegevens van de Interim Professional en nemen een aantal online testen af.

Uiteraard! Hiermee krijg je direct overzicht van de totale inhuur en verlaag je de  handelingskosten.

Op basis van de geaccordeerde uren van de interim professional sturen wij een factuur ter hoogte van het afgesproken tarief van de interim professional en de vastgestelde bureaumarge van € 5,- per uur. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen (en ontvang Grippies door op tijd te betalen!)

Wij ontwikkelen Grip op Interim continu door om deze nog beter te maken. Dit verzoek ontvangen wij regelmatig en komt binnenkort beschikbaar voor bemiddelingsbureaus voor een vast laag maandabonnement. Wil je hiervan op de hoogte worden gebracht? Stuur ons dan een bericht op info@gripopinterim.nl.

Je vindt hier een overzicht en de toelichting van alle 50 competenties.

Twijfel je over welke competenties van toepassing zijn voor jouw interim opdracht? Vraag een jobprofiler test aan en laat medewerkers, HR en/of de Manager aangeven welke competenties zij belangrijk vinden voor deze rol.

Stuur ons dan een bericht vanuit het mailadres waarmee je bent aangemeld via het contactformulier! Binnen 1 werkdag wordt jouw profiel dan verwijderd.

Stel deze dan gerust via ons contactformulier!